nike mercurial superfly,go here

women cleats with superfly rainbow,my website

CR7 Chapter 5 FG Blue Tint,my blog

adidas predator football,Web Site

友情链接: 三级片在线 韩国伦理片 葡京娱乐下注 澳门葡京娱乐下注 伦理电影 热门伦理片 2018最新送现金的棋牌 正规的现金棋牌游戏 可以支付宝提现的棋牌 金贝棋牌官网下载app 金贝棋牌app 金贝棋牌手机版下载 真人可提现金棋牌游戏 金贝棋牌官网网址 金贝棋牌捕鱼娱乐官网 金贝棋牌捕鱼官网下载 真人赢钱提现金的游戏 2018最火现金棋牌官网 金贝棋牌app下载 金贝棋牌安卓手机 赚现金的棋牌游戏 网上游戏棋牌平台 金贝棋牌最新官网下载 真人棋牌支付宝提现 支持支付宝提现的棋牌 能提现的棋牌游戏 棋牌游戏可以提现的 靠谱的真人现金棋牌 微信可提现的棋牌游戏 2018真人现金棋牌 金贝娱乐 2018最新赚钱棋牌游戏 2018年全新现金棋牌 2018最火棋牌游戏 真人游戏棋牌 赚钱游戏棋牌 金贝捕鱼官网下载 金贝棋牌下载网站 金贝棋牌安卓版 信誉最好的现金棋牌 现金棋牌游戏官网 新开棋牌游戏平台 最挣钱的棋牌游戏 真人在线棋牌可提现 能微信提现的棋牌游戏 可以支付宝提现的游戏 玩真钱的棋牌游戏 正规的可以提现的棋牌 现金正规棋牌游戏平台 能提现的棋牌游戏大全 注册送金币棋牌游戏 金贝娱乐app 金贝娱乐场安卓版 金贝娱乐官方网站 金贝棋牌app官网下载 金贝游戏棋牌 真人棋牌游戏排行 可以提现金的棋牌游戏 可以支付宝提现的棋牌游戏 能支付宝提现的棋牌 支付宝能兑换的棋牌 可以提现棋牌游戏 2018正规赚钱棋牌游戏 2018棋牌游戏排行榜 2018棋牌游戏最正规 2018最新棋牌娱乐平台 24小时可以提现斗地主 火萤棋牌 火萤棋牌app 火萤棋牌官网下载 金贝棋牌电玩城
PENGENALAN NAQIA | NAQIA GROUP
CONTACT KAMI | Perlukan bantuan? Klik disini!
  • Hotline - 0176828531 / 012 342 7823
  • SMS - 0176828531
  • Whatsapp - 0176828531 / 012 342 7823
  • naqiapro@gmail.com
Homepage » PENGENALAN NAQIA

PENGENALAN NAQIA

basmalah3

SYARIKAT KUMPULAN NAQIA

LOGO+NAQIA+PNG

丕賱丨賲丿賱賱賴 乇亘 丕賱毓丕賱賲賷賳 賵丕賱氐賱丕丞 賵丕賱爻賱丕賲 毓賱賶 爻賷丿賳丕 賲丨賲丿 賵毓賱賶 亍丕賱賴 賵氐丨亘賴 兀噩賲毓賷賳

Merupakan rangkaian syarikat milik penuh bumiputra islam yang menjalankan pelbagai jenis perniagaan islam berlandaskan keperluan fardhu kifayah dan komersial. Bermula dengan syarikat Induk iaitu NAQIA CORPORATION SDN BHD yang telah didaftarkan pada 22 september 2000 dibawah akta pertubuhan 1965, kini telah berkembang menjadi beberapa rangkaian anak syarikat yang berdaya maju.

Sehingga 2010, usia syarikat telah menjangkau 10 tahun dengan pencapaian yang memberansangkan, berkat kesabaran dan doa yang berterusan daripada semua warga kepimpinan dan kakitangannya yang tekun dan berwibawa. Justeru semangat dan iltizam yang lebih kukuh disematkan agar wawasan NAQIA untuk menjadi warga usahawan islam yang disegani diseluruh Malaysia akan tercapai dengan jayanya.

Sejak ditubuhkan pada tahun 2004, NAQIA CORPORATION SDN BHD di Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur

Dengan persekitaran yang lebih indah, nyaman dan sangat strategik, pejabat baru ini akan menyuntik semangat baru kepada semua pihak untuk berurus niaga dan menjalin kerjasama dengan lebih mudah dan erat lagi.

VISI, MISI & HARAPAN

logo-NIHS-C

Visi

Menerapkan nilai ilmu dan kebaikan produk yang dihasilkan melalui penggunaan AlQuran untuk menjadikan聽masyarakat pengguna mengamalkan gaya hidup islam yang berteraskan mukjizat AlQuran.

Misi

Mereka bentuk pelbagai produk dan perkhidmatan perniagaan dengan konsep islam yang menepati syariat dan memberikan kebaikan dan keperluan manusia dari segi rohani dan jasmani tanpa mengira agama, bangsa dan kedudukan. 聽 聽 聽聽

Memperluaskan skop perniagaan islam dengan jaringan kerjasama para usahawan islam yang lain bagi membina kekuatanekonomi umat Islam sejagat.

Melahirkan ramai usahawan Islam yang berilmu dan bertaqwa dengan membawa, membimbing dan bekerjasama dalamapa jua perkara bagi membina kesejahteraan hidup didunia dan akhirat.

99 tahfiz

Harapan Dan Matlamat

Membangunkan satu tamadun perubatan islam yang global merangkumi semua keperluan kehidupan seharian meliputi聽kesihatan, perubatan, pemakanan, pendidikan dan keimanan . Setiap perjalanan produk kami telah dirujukan kepada AHLI MAJLIS PENASIHAT SYARIAH DAN SOKONGAN PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA .

PANEL+SYARIAH

download (2)

Sharekan Informasi ini PENGENALAN NAQIA kepada rakan atau kerabat Anda.

PENGENALAN NAQIA | NAQIA GROUP

Belum ada komen untuk PENGENALAN NAQIA

Sila tulis komen Anda

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Find Us On