CONTACT KAMI | Perlukan bantuan? Klik disini!
  • Hotline - 0176828531 / 012 342 7823
  • SMS - 0176828531
  • Whatsapp - 0176828531 / 012 342 7823
  • naqiapro@gmail.com
Homepage » PENGENALAN NAQIA

PENGENALAN NAQIA

basmalah3

SYARIKAT KUMPULAN NAQIA

LOGO+NAQIA+PNG

الحمدلله رب العالمين والصلاة والسلام على سيدنا محمد وعلى ءاله وصحبه أجمعين

Merupakan rangkaian syarikat milik penuh bumiputra islam yang menjalankan pelbagai jenis perniagaan islam berlandaskan keperluan fardhu kifayah dan komersial. Bermula dengan syarikat Induk iaitu NAQIA CORPORATION SDN BHD yang telah didaftarkan pada 22 september 2000 dibawah akta pertubuhan 1965, kini telah berkembang menjadi beberapa rangkaian anak syarikat yang berdaya maju.

Sehingga 2010, usia syarikat telah menjangkau 10 tahun dengan pencapaian yang memberansangkan, berkat kesabaran dan doa yang berterusan daripada semua warga kepimpinan dan kakitangannya yang tekun dan berwibawa. Justeru semangat dan iltizam yang lebih kukuh disematkan agar wawasan NAQIA untuk menjadi warga usahawan islam yang disegani diseluruh Malaysia akan tercapai dengan jayanya.

Sejak ditubuhkan pada tahun 2004, NAQIA CORPORATION SDN BHD di Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur

Dengan persekitaran yang lebih indah, nyaman dan sangat strategik, pejabat baru ini akan menyuntik semangat baru kepada semua pihak untuk berurus niaga dan menjalin kerjasama dengan lebih mudah dan erat lagi.

VISI, MISI & HARAPAN

logo-NIHS-C

Visi

Menerapkan nilai ilmu dan kebaikan produk yang dihasilkan melalui penggunaan AlQuran untuk menjadikan masyarakat pengguna mengamalkan gaya hidup islam yang berteraskan mukjizat AlQuran.

Misi

Mereka bentuk pelbagai produk dan perkhidmatan perniagaan dengan konsep islam yang menepati syariat dan memberikan kebaikan dan keperluan manusia dari segi rohani dan jasmani tanpa mengira agama, bangsa dan kedudukan.       

Memperluaskan skop perniagaan islam dengan jaringan kerjasama para usahawan islam yang lain bagi membina kekuatanekonomi umat Islam sejagat.

Melahirkan ramai usahawan Islam yang berilmu dan bertaqwa dengan membawa, membimbing dan bekerjasama dalamapa jua perkara bagi membina kesejahteraan hidup didunia dan akhirat.

99 tahfiz

Harapan Dan Matlamat

Membangunkan satu tamadun perubatan islam yang global merangkumi semua keperluan kehidupan seharian meliputi kesihatan, perubatan, pemakanan, pendidikan dan keimanan . Setiap perjalanan produk kami telah dirujukan kepada AHLI MAJLIS PENASIHAT SYARIAH DAN SOKONGAN PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA .

PANEL+SYARIAH

download (2)

Sharekan Informasi ini PENGENALAN NAQIA kepada rakan atau kerabat Anda.

PENGENALAN NAQIA | NAQIA GROUP

Belum ada komen untuk PENGENALAN NAQIA

Sila tulis komen Anda

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Find Us On